Studio for rent: no longer available Oude Herengracht in Leiden

  • 28 m2
  • 1 room
  • 25 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Studio in Leiden. You can contact the advertiser if you have any questions.

Binnenkort wordt gestart met de verhuur van 6 volledig getransformeerde, luxe afgewerkte studio-appartementen aan de Oude Herengracht te Leiden. Door zijn ligging lenen de appartementen zich uitstekend voor diegene die op loopafstand van het centrum wil wonen maar wel wil kunnen genieten van de rust die wonen aan een gracht biedt.

Entree aan de straatzijde via de gemeenschappelijke hal zijn de voordeuren te bereiken. Entree studio in de woonkamer (25m2) vanuit de woonkamer is de badkamer (2.5m2) te betreden, welk beschikt over een inloopdouche, wastafel met spiegelkast, handdoekenradiator en zwevend toilet. De woonkamer (25m2) bevindt zich aan de achterzijde en biedt door de grote ramen veel natuurlijk daglicht. De studio beschikt over een open keuken welk is uitgerust met een inbouw koelkast met vriesvak, een combi oven/magnetron, een 4 pits-inductie kookplaat, een inbouw RVS-afzuigkap, een inbouw vaatwasmachine, een gootsteen met mengkraan en voldoende opbergruimte. De studio beschikt eveneens over een eigen achtertuin.

In de gemeenschappelijke hal bevindt zich een inpandige fietsenberging welk gedeeld wordt met de andere woningen.
Het appartement wordt aangeboden voor €915,00 incl. G/W/E/Wifi-internet/servicekosten obv 1 persoon. Exclusief gemeentelijke heffingen.

Read more with an subscription!

General information

City Leiden
District/Neighbourhood: Havenwijk-Noord
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation
Show on map