Berekent StudiosLeiden makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding StudioLeiden is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Studioaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. StudioLeiden bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Studioaanbieders in Leiden vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Studio in Leiden. Een Studioaanbieder kan gratis een Studio plaatsen in Leiden. Huurders kunnen ook gratis een Studiooproep plaatsen in Leiden, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Studio in Leiden, huurders kunnen ook reageren op Studio's in Leiden. Op www.studiosleiden.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op StudioLeiden of te reageren op een advertentie van een Studio in Leiden.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Studio kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Leiden, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Leiden kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Studioaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

StudioLeiden raadt je aan om vooraf te vragen aan de Studioaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Studio afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen