Studio huren: Oude Singel in Leiden

  • 50 m2
  • 1 kamer
  • 28 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Leiden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

LET OP! REAGEREN UITSLUITEND PER MAIL!

Per januari beschikbaar dit fraaie gemeubileerde studio-appartement gelegen aan de Oude Singel in het centrum van Leiden. De woning is ondanks zijn karakteristieke uitstraling strak en modern van binnen en ideaal voor een expat die op zoek is naar woonruimte in de Leidse binnenstad.

Indeling; Entree in de gezamenlijke hal welk wordt gedeeld met het bovenliggende appartement. De woning is te betreden in de keuken, welk is uitgerust met een koelkast met vriesvak, een oven, een 4-pits gaskookplaat met RVS afszuigkap en voldoende opbergruimte. Tevens tref je hier de wasmachine aan. Vanuit de keuken is het woongedeelte te betreden welke beschikt over een slimme afscheiding met het slaapgedeelte, mede hierdoor en ook de hoge plafonds voelt het alsof het appartement uit meerdere kamers bestaat. Zowel in de woonkamer als de slaapkamer is er een bergkast waardoor moeiteloos alle spullen opgeborgen kunnen worden. Vanuit het slaapgedeelte is de badkamer te betreden welk door de indeling erg luxe en ruim aanvoelt. De badkamer is voorzien van een wastafel, handdoekenradiator, douche en toilet.

Het appartement wordt gemeubileerd aangeboden voor €1050,00 inclusief gas/water/elektra/internet/televisie.
Het is vanwege de grootte niet mogelijk om hier met meer dan 1 persoon te wonen.

LET OP! REAGEREN UITSLUITEND PER MAIL!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Leiden
Wijk/buurt: Noordvest
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart